wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Kategorie
Producenci
Kontakt
  • Pro Winter Łukasz Majewski
    dz. handlowy: ul. Kraszewskiego 36, 30-110 Kraków
    tel. 605 063 081
    NIP: 676-22-87-457
  • E-mail:info@sklepnarciarski.info
  • Telefon605 063 081
  • Gadu Gadu3013228
  • Godziny działania sklepuod pn do pt w godz. 10:00 do 17:00 sob. i nd. w okresie zimowym w godz. 9:00 do 14:00 (giełda narciarska Kraków ul. Balicka 56)
Dodatkowe opcje przeglądania
Szybkie płatności online
Bezpieczne zakupy

Polityka prywatności



Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu - w tym również składania zamówień na asortyment sklepu.

Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych. W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panel klienta. W przypadku klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt z nami.

Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

Operatorem sklepu jest
PRO WINTER Łukasz Majewski
ul. Kapelanka 5/16
30-347 Kraków
nip: 676-22-87-457


Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
2. Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).
3. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Informacji o cookies.

Cele i zakres przetwarzanych danych osobowych

Celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja zamówienia internetowego oraz kontakt w ramach opieki posprzedażowej dotyczący: reklamacji, obsługi zwrotów, przyjęcia odstąpienia od umowy oraz korzystania z rabatów przypisanych do konta klienta i promocji.
 
W celu realizacji zamówienia niezbędne jest podanie następujących danych:
  • Imię i nazwisko
  • adres do wysyłki
  • numer telefonu
  • adres e-mail
  • numer NIP (klient firma)
  • nazwa firmy (klient firma)

W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.
W związku z przetwarzaniem danych, powyższe dane są przekazywane wyłącznie firmom kurierskim i wysyłkowym w celu realizacji zamówienia.

Ochrona Twoich danych osobowych

Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony. Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych.

Udostępnienie danych

1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
3. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

Okres przechowywania danych osobowych
Państwa dane osobowe będą przechowywane do czasu odwołania zgody a po takim odwołaniu przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

Wszystkim osobom, których dane są przetwarzane przysługują prawa w zakresie ochrony danych osobowych. Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, osoby, których dane są przetwarzane  uprawnieni są do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą). 

Kontakt

Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu. W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

Zmiana polityki bezpieczeństwa

Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.

Inspektorem Ochrony Danych w sklepie internetowym sklepnarciarski.info jest Łukasz Majewski z którym można się kontaktować pisemnie za pomocą poczty tradycyjnej: Pro Winter Łukasz Majewski ul. Kapelanka 5/16, 30-347 Kraków lub pisząc e-mail na adres: info@sklepnarciarski.info

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości związany z ochroną danych osobowych proszę o kontakt z biurem pod adresem: info@sklepnarciarski.info
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl